PREDNOSTI PROGRAMA METABOLIC BALANCE® PRI ZDRAVLJENJU AKEN

Za zdravljenje nadležnih aken je izbor odgovarjajočih hranil za dosego posameznikovega hormonskega ravnovesja zelo pomemben. To spodbuja zdravo presnovo in normalno izločanje inzulina. Visok nivo inzulina, poleg številnih drugih motenj, vpliva na povečano željo po hrani .  Številne klinične študije so pokazale pozitivne učinke programa METABOLIC BALANCE na probleme povezane  z aknami.  Ob  terapiji se  izboljša stanje kože in ta  ostaja gladka in napeta. Program METABOLIC BALANCE odlikuje certifikat kakovosti ISO 9001. Je strogo nadzorovan in se lahko izvaja samo s pomočjo posebej usposobljenega terapevta. Veliko število ljudi, ki se je uspešno udeležilo programa METABOLIC BALANCE in rezultati, ki so jih dosegli, nam dajejo vsakodnevno spodbudo pri ozaveščanju ljudi o zdravi prehrani. Pridružite se nam tudi vi in poskrbite, da se boste dobro počutili v svoji koži!

Več o programu izveste na osnovi strani kjer kliknete naravno hujšanje. NAJ ob tem poudarimo, da namen programa ni samo hujšanje ampak je bistvo programa dosega hormonskega ravnovesja v telesu.  Na podlagi želje po izboljšanju stanja kože strokovnjaki v Nemčiji pripravijo program prehrane, ki se osredotoči prav na to.  V tem primeru se za izboljšanje ali ozdravitev aken  uporablja samo prehrana določena na  osnovi krvnih parametrov vsakega posameznika. Le ta poskrbi  za ponovno ravnovesje med hormoni v telesu.  Ob programu  vam brezplačno podarimo kremo za akne iz  kolekcije naravne kozmetike IRENEE s katero skrbite za zdravje kože. Kozmetika je sestavljena izključno iz 100% naravnih sestavin na osnovi Aloe Vere. Po želji lahko kozmetiko uporabljate še po koncu programa.

KAR JE BISTVENEGA POMENA JE TO, DA JE PROGRAM METABOLIC BALANCE DOŽIVLJENSKI in ga lahko uporabljate vedno znova in znova, kadarkoli se vam spet pojavijo težave.